Torsdag d. 6. oktober 2022, kl. 19:30
Gårslev Kirkehus, Kirkegade 13, 7080 Børkop
Sogneaften ved Krista Korsholm Bojesen

Skam fylder mere i vores hverdag end nogensinde. Vi føler os forkerte og utilstrækkelige. Vi er gået fra en skyldkultur til en skamkultur. Vi har brug for at blive klogere på følelsen skam, så vi kan genkende den hos os selv og andre. Og vi har brug for at bruge nåden aktivt og konkret som modsvar til skamkulturen.

Krista Bojesen er psykolog og forfatter til bogen Skam. Krista arbejder med at skabe rum for det svære og usigelige og hjælpe os til at komme tættere på hinanden og få det forkerte frem i det nådige lys. Hun arbejder udfra tesen, at vi som mennesker har brug for at blive elskede -både fordi og på trods. Her bruges nåden som det konkrete ståsted, vi alle har brug for.

Foredraget er med succes holdt for alle aldersgrupper fra 7. klasse til pensionistklubber. Eksemplerne og formen vil tage udgangspunkt i demografien af publikum. Det er altid en fordel at have tid til spørgsmål efter foredraget, da emnet er stort og berører mange.